Hartelijk welkom bij Gewoon Aafke. Mijn naam is Aafke Gelling en ik woon op het Groene Land. Een heerlijk rustige plek waar je even van de natuur kunt genieten en tot jezelf kunt komen. Gunstig gelegen tussen Roden en Leek in is het ook op de fiets goed te bereiken.

Sinds 2006 ben ik gecertificeerd massagetherapeut. Vanaf 2020 ben ik met mijn praktijk een andere invalshoek ingeslagen en werk ik enkel nog vanuit een holistische benadering. Hierbij zijn mijn behandelingen gericht op het terug in balans brengen van lichaam & geest op een liefdevolle, eerlijke en respectvolle wijze. Momenteel behandel ik alleen vrouwen en help ik ze om weer in hun kracht te komen.

Terug bij je kern komen is het mooiste cadeau wat je je zelf kunt geven. Wie ben jij echt? En waar ben je je zelf kwijt geraakt in de hectiek van het leven? Hiervoor geef ik je de ruimte en het vertrouwen zodat je weer kan groeien tot je ware zelf.

Door het gebruik van warme geurige oliën, wierook, klankschalen en drum kan je makkelijker ontspannen om je zo over te geven aan de massage. Aanraking is een belangrijke vorm van contact die voor de mens heel erg belangrijk is en waar we simpel weg niet zonder kunnen. Een knuffel van je partner, kind of kleinkind. Een hand vasthouden of een arm om je schouder krijgen. Lichamelijk contact valt onder onze basisbehoeften en heeft niet te maken met seksualiteit.

Zonder aanraking verlies je de verbinding met je eigen lichaam en zullen lichamelijk en geestelijke problemen zich snel ontwikkelen. De moderne kenniseconomie waarin we veel met ons hoofd werken en steeds meer aan een bureau zitten draagt ook bij aan deze ontkoppeling van ons gevoel. Slecht slapen, weinig tot niet kunnen concentreren (thuis of op je werk), spanningshoofdpijn, depressies en vele andere klachten kunnen zo ontstaan.

Kom gerust eens langs en ervaar wat een behandeling voor je kan doen. Zet jezelf over die drempel en wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Je zult je weer stukken beter voelen.

Bij de behandelingen gebruik ik verschillende technieken:

• Klassieke-massage
• Shiatsu
• Massage met warme stenen
• Reiki
• Klankschalen
• Native drum

Mijn handen zijn de gereedschappen, het helen doe je zelf.

Ik behandel geen sport-, pijn- of fysio- gerelateerde klachten. Hiervoor verwijs ik je door naar je arts, fysiotherapeut of sportmasseur voor verder onderzoek en behandeling. Bij twijfel raadpleeg dan ook altijd eerst je huisarts of je behandeld mag worden.

Een behandeling duurt 50 minuten en kost €50,-. Gelieve contant te betalen, er is geen pin aanwezig. De behandelingen worden niet vergoed door je zorgverzekeraar. De eerste keer dat je komt is er een kleine intake met een vragenlijst. Hierdoor weet ik wat ik wel en niet bij jou kan toepassen aan behandelmethodes.

Na de behandeling is er de tijd om nog even te landen met een kopje thee, koffie of water. Als je thuis bent, zorg er dan voor dat je voldoende te drinkt om afvalstoffen af te laten drijven die vrij komen. En als het even kan, plan die dag niet te veel meer in. Neem de tijd voor je zelf.

Natuurlijk gelden de huidige corona-voorschriften van de overheid hier ook. Heb je griepachtige verschijnselen dan blijf je thuis!

Vanwege het volgen van een opleiding neem ik de komende maanden geen nieuwe klanten aan.

Met vriendelijke groet Aafke

Voor een afspraak kun je bellen naar 06-30215993 of een e-mail sturen naar aafke@hetgroeneland.com

Tot gauw en voel je vooral welkom bij Gewoon Aafke.

Adres:
Oostindie 56
9354TG Zevenhuizen (Groningen)
Nederland


Logo ontwerp door Anniek Nieborg Grafische Vormgeving | www.annieknieborg.nl