Veel mensen vinden het prettig om te leren hoe ze zelf hun eten kunnen bewaren. Het is een traditie die duizenden jaren oud is. De oogst van je moestuin, wildpluk of verse producten van de markt kan je perfect leren conserveren, aangepast aan je eigen smaak. Helaas kunnen vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen de workshops van Het Groene Land even niet doorgaan. Het is in onze keuken namelijk niet mogelijk om ten allen tijden een afstand van 1.5 meter tussen alle deelnemers te garanderen.

Zolang de anderhalvemetersamenleving van kracht is zien wij ons dan ook genoodzaakt de fysieke workshops geen doorgang te laten vinden. Jouw en onze veiligheid staan namelijk bovenaan. Als we als samenleving weer terug kunnen gaan naar een (vorm van) normaal staan wij weer klaar om je te helpen in het leren wecken, fermenteren, drogen en inmaken. Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk altijd contact opnemen via info@hetgroeneland.com Wij hopen in ieder geval om jullie binnenkort weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.


Update: september 2021

Omdat de overheidsmaatregelen tijdens de coronacrisis langer doorgegaan zijn dan verwacht zijn wij enige tijd geleden begonnen met de transitie van fysiek lesgeven naar online. Hiervoor is een interactieve online leeromgeving in aanbouw waar al onze workshops en meer te zijner tijd op komen te staan. De komende periode blijven wij hard aan de nieuwe website werken en zullen hier een bericht plaatsen zodra de opening plaatsvindt.

Vanwege deze overgang en de grote tijdsinvestering die hiermee gepaard gaat hebben wij dan ook besloten om te stoppen met het geven van fysieke workshops. Het is voor ons namelijk niet mogelijk om dit te combineren. Heb je nog vragen? Dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen via info@hetgroeneland.com
Logo ontwerp door Anniek Nieborg Grafische Vormgeving | www.annieknieborg.nl